Pe lângă faptul că este considerat regele maneliştilor, Dan Bursuc ar putea primi lejer şi titulatura de „icon fashion of manele”. Garderoba celebrului impresar se întinde pe zeci de metri pătraţi iar colecţia cu sutele de perechi pantofi pe care le deţine le-ar face pe femei să crape de invidie. Britanicii de la BBC au fost interesaţi de luxul în care trăieşte manelistul. Dan Bursuc, sau „Dan the Badger”, spune în documentar că se consideră un ţigan stilat. Nu le-a arătat, însă, şi colecţia de brichete din aur masiv şi cea a ceasurilor exclusiviste.
Barosanul manelelor, Dan Bursuc, le-a arătat britanicilor de la BBC cum e să fii mai mult decât şeful păpădiilor. De zeci de ani dă tonul manelelor dar şi al modei. Dresingul din vila manelistului ocupă o cameră generoasă dar neîncăpătoare pentru sutele de perechi de pantofi. Întinşi pe toată suprafaţa camerei, dar şi pe rafturile de pe pereţi, „condurii” manelistului sunt aliniaţi pe mai multe rânduri după model şi culori. Uşile şifonierului imens abia dacă se mai închid iar în mijlocul camerei tronează un suport cu alte zeci de sacouri. Până şi patul îi este ocupat cu diverse bulendre. Ca şi în cazul lui Adi Minune, soţia e cea care se ocupă de îmbrăcatul „manechinului” Bursuc.
“E vorba de un om, de un ţigan care ştie să se gătească, să fie arătos în momentul în care ies în societate să pot să fiu un model pentru ceilalţi. Să zică, e un ţigan stilat, un ţigan pus la punct, un ţigan care ştie ce vrea.”, a declarat Bursuc în cadrul documentarului.
Pe mână lui Bursuc sclipeşte un ceas de aur al cărui preţ sigur însumează zeci de mii de euro. Britanicilor de la BBC nu le-a arătat toată colecţia de ceasuri, aşa cum se fălea, în urmă cu câţiva ani, prin presa mioritică. Impresarul maneliştilor a investit averi nu doar în ceasuri ci şi în colecţia de brichete din aur masiv. Preţul unei aceste „bijuterii” atinge şi o mie de euro. Pentru că muzica e viaţa lui, o cameră a rezervat-o unui muzeu dedicat instrumentelor muzicale. Peste tot tronează iniţialele manelistului, chiar şi în hol unde şi-a construit o fântână arteziană. Dacă în sufragerie feng-shuiul e completat de elemente budiste, peisajul din curte este decorat cu îngeraşi şi un Iisus care creează impresia că ai ajuns în rai dacă n-ar fi existat zidurile placate cu marmură. Poarta raiului lui Dan Bursuc, este păzită însă… de demoni care i-ar sfâşia pe musafirii nepoftiţi.
Dan Bursuc are şi propria şcoală de muzică dedicată tinerilor manelişti. Elevii săi sunt cazaţi în mai multe camere din care răsună acordurile viitoarelor hituri pe sistem. Versuri precum „duşmanii îmi poartă pică” sau „of, viaţa mea”, sunt învăţate şi de pe portativ. O cântăreaţă de operă îi şcoleşte pe viitorii manelişti.
Sorin Copilu de Aur sau Laura Vaas sunt doar câteva voci reprezentative lansate de Dan Bursuc. La nunţile la care aceştia sunt invitaţi să cânte, fanii şi cei care speră să ajungă în ograda lui Bursuc se strâng ciorchine.